Alienvault

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Naast dat ze veel vaker voorkomen, horen we steeds meer van dergelijke aanvallen door de meldplicht datalekken. Sinds 1 januari 2016 moeten organisaties een melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een ernstig datalek hebben. Dankzij deze meldplicht, wordt de omvang en inhoud van cybercriminaliteit beter in kaart gebracht en kan hier op ingespeeld worden.

Een veel voorkomende bedreiging is ransomware. Volgens de Nederlandse politie is dit zelfs de meest gevaarlijke en meest voorkomende manier van cyberaanvallen. Hierbij word teen computer of zelfs een heel network geïnfecteerd. Dit wordt pas opgeheven als er betaald wordt. De infectie geschiedt doorgaans via valse e-mails met een geïnfecteerde bijlage. Een bekend voorbeeld hiervan is de aanval op Windowscomputers en ziekenhuissystemen in mei 2017.

 

Maar hoe kunt u uw netwerk beveiligen, aanvallen aan zien komen en hier tijdig op anticiperen? Het antwoord hierop is Alienvault. Als Alienvault helpt organisaties met het detecteren van en anticiperen op bedreigingen in de cloud, on premises en in hybride omgevingen. Omdat Alienvault bewezen een van de krachtigste beveiligers is, leveren wij deze oplossing aan onze klanten. Wilt u meer informatie over hoe wij u door middel van dit systeem kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Even voorstellen

Dit is Thinkware

‘Thinkware is van de heldere aanpak.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Wij weten zelfs de grootste uitdagingen
om te zetten in een behapbare klus.
Ook in de communicatie zijn we
transparant, eerlijk en recht door
zee. En daar profiteert u van!’